Rokkar Jon Bon Jovi kohtas toidupoes enda nimekaimu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi Foto: SCANPIX

Rokkar Jon Bon Jovi kohtas toidupoes enda nimekaimu, kui sealne kohalik "elanik" sai endale sama nime, mis legendaarne muusik. Jutt käib toidupoes müügil olevas homaarist.

Ja väidetavalt oli muusik ise see, kes homaarile selle nime andis.

Rokkmuusik üllatas kõiki külastajaid Long Islandil asuvas Stew Leonardi nimelises toidupoes laupäeval, kui ta tuli kohale, et reklaamida enda selle aasta alguses avaldatud roosat veini, vahendas TMZ.

Aga kohe kui sõna sellest, et Bon Jovi on platsis, hakkas rahva seas levima, tuli kohale veel rohkem inimesi, et muusikule ise silm peale heita. Rahvast tuli kohale isegi nii palju, et kutsuti ka politsei, kes seda massi kontrolliks.

Kõik oli aga korras ning seda ootamatult suureks puhutud üritust jäi lõpetama see, kui toidupoe tegevjuht Stew Leonard Jr tutvustas rahvale «Livin' On A Prayeri» kuulsaks laulnud rokkari nimekaimu, homaari nimega Bon Jovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles