Endine USA tippmodelli osatäitja sai pärast viit aastat vanglast välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Alway
Renee Alway Foto: Kuvatõmmis

Tyra Banks juhitud «Ameerika tippmodelli» kaheksanda hooaja finalist Renee Alway on pärast viie aasta pikkust vanglas veedetud aega taas vabaduses.

USA siseministeerumi kohaselt on Renee Alway alates kolmapäevast vaba. Talle määrati 2014. aastal 12 aasta pikkune vanglakaristus sissetungimise, autoröövi ning ebaseaduslikult relva omamise eest, vahendas TMZ. Naine kandis karistust California osariigis asuvas Chino naistevanglas. Ta veetis enam kui viis aastat vanglas pärast seda, kui ta juunis 2013 vahistati.

Renee Alway: vasakul pilt pärast tema 2013. aasta vahistamist; paremal pilt tema parematel päevadel.
Renee Alway: vasakul pilt pärast tema 2013. aasta vahistamist; paremal pilt tema parematel päevadel. Foto: Schweizer Illustrierte

TMZ kirjutas aastaid tagasi, et Renee jäi politseile vahele Palm Springsis, kui ta tuias ringi mahajäetud majas ning kandis endaga kaasas relva, mis viis politseiga kuus tundi kestnud tulevahetuseni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles