GALERII: Augustibluusi teine päev täitis Haapsalu mõnusa melu ja hea muusikaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaata, milline seltskond tuli seekord kokku Augustibluusile. Festival toimub Haapsalus juba 25 korda. Seekordse Augustibluusi peaesinejad on chicago bluusi esiisa Muddy Watersi bändi endine kitarrist Bob Margolin ja eelmisel aastal suisa neljas kategoorias USA bluusiauhindadele nomineeritud Sugaray Rayford.

Kodumaine ansambel Revals toob pealavale Augustibluusi eriprojekti «Sinine, must ja kange», mille koosseisus löövad külalismuusikutena kaasa Jaanus Nõgisto, Tõun ja Mart Müürisepp. Esinejaterivis on viis Ameerika Ühendriikidest saabuvat koosseisu, samuti muusikuid Kanadast, Itaaliast, Jaapanist, Rootsist, Soomest, Lätist ja Tšehhist.

Lisaks Haapsalu Piiskopilinnuse varemetele ning kultuurikeskusele toimuvad kontserdid veel kaheksal väiksemal laval, mis asuvad Haapsalu Kuursaalis, raudteejaamas ja suveterrassidel. Festivali passid on müügil Piletilevis, üksikute kontsertide pileteid on võimalik soetada kohapealt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles