Country-muusika laulja toidab last rinnaga ja joob veini samal ajal (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessie James Decker
Jessie James Decker Foto: AFP / Scanpix

Country-muusika laulja Jessie James Decker joob roosat veini ja toidab enda last rinnaga. Ja ta lasi sellest ka pilti teha ning postitas selle sotsiaalmeediasse.

Country-laulja Jessie James Decker postitas neljapäeval enda Instagrami pildi, kus ta toidab rinnaga enda poega Forrest Bradley't ning hoiab käes klaasi roosa veiniga ehk rosé'd. Ka tõsielusarjades kaasa teinud naine näitas sõrmedega rahumärki ning kirjutas pildi juurde: «Terviseks, litad!».

 

Cheers bitches

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on

Paljud kommentaator kiitsid Deckerit pildi avaldamise pärast. Jamie Lynn Spears, kahe lapse ema ja popikooni Britney Spearsi noorem õde, kommenteeris: «Ema eesmärgid». Kuid teised kommentaatorid laitsid laulja tegevuse maha, kuna ta tarbis rinnaga toitmise ajal alkoholi, vahendas eonline.

«Miks sa jood samal ajal, kui sa enda last toidad? Vastik,» kirjutas üks.

Sellele vaatamata ei lasknud Decker sotsiaalmeedias toimuval enda tuju rikkuda. Kui üks kommentaator kirjutas «Mulle meeldib see. Ma just õppisin, et on täiesti normaalne juua, kui last toita», vastas Decker: «Muidugi on,» vastas selle peale 30-aastane naine.

 

Love this little chubby cheeked baby boy #12weeksold

A post shared by Jessie James Decker (@jessiejamesdecker) on

Kuid seda tüüpi kriitika ei olnud ainuke, mida naine sai. Mitmed kommentaatorid kritiseerisid naist rinnaga toitmise pildi avaldamise pärast.

«Aitab nendest tissi piltidest. Lõpetan jälgimise,» kirjutas üks.

Kuid oli ka mitmeid kommentaatoreid, kes kiitsid naise julgust ja naiselikkust rinnaga toitmise piltide avaldamise pärast.

Eric ja Jessie James Decker
Eric ja Jessie James Decker Foto: AFP / Scanpix

Jessie James Decker ja tema abikaasa Eric said lapse 31. märtsil. Laps on paari kolmas järeltulija. Nende esimese lapse nimi on Vivianne Rose ning teise lapse nimi Eric juunior.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles