Aitab raseerimisest, naised! Moeajakiri Vogue ütles, et «põõsas» on tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põõsas
Põõsas Foto: Elu24.ee fotomontaaž

Moeajakirja «Vogue» sõnul ei peaks naised end enam jalgevahelt raseerima, sest «põõsas» on tagasi.

Kubemekarvade alleshoidmine on taas populaarsust koguma hakanud pärast seda, kui näitleja Gwyneth Paltrow ütles 2013. aastal, et tema eelistab raseerimisele loomulikku vormi, vahendas The Sun.

Aastate jooksul on trendikas olnud enda jalgevahe raseerimine Brasiilia stiilis (enamus aetakse ära, kuid riba jäetakse alles), Hollywoodi stiilis (kõik aetakse kiilaks) ja on kasutatud ka erinevaid kaunistusi, kuid günekoloog Dr Eden Fromberg sõnas ajakirjale «Vogue», et üha enam ja enam patsiente soovivad rohkem kubemekarvu.

Ning Londoni karvade paigaldamise kliinik DHI Global on teada andnud, et üha enam ja enam naisi tahavad karvade taastamist pärast seda, kui nad on lasknud need laseriga eemaldada.

Staarid ja nende raseerimise valikud

Jennifer Lopez, 49

Laulja eelistab raseerimist vahatamisele, kuna viimane on tohutult valus. Ta ütles USA moe- ja iluajakirjale «Allure»: «Mulle ei meeldi vahatamine. Ma raseerin igaltpoolt. Ainuke asi, mida ma vahatan, on kulmud.»

Jennifer Lopez. 
Jennifer Lopez. Foto: Array / MEGA

Kim Kardashian, 37

Tõsielustaar sõnas ajakirjale «Allure»: «Ma olen armeenlane, seega loomulikult mulle meeldib lasereemaldus. Käed, bikiinipiirkond, jalad, kaenlaalused ... mu terve keha on karvutu.»

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: AFP / Scanpix

Miley Cyrus, 25

Lauljanna, kes eelistab naturaalset vegani elustiili, ei varja end ka fännide eest. 2015. aastal avaldas ta pildi enda roosaks värvitud kaenaalustest karvadest ning püksikute vahelt väljapaistvatest karvadest.

Miley Cyrus. 
Miley Cyrus. Foto: CARLO ALLEGRI/REUTERS

Gwyneth Paltrow, 45

Gwyneth Paltrow eelistas 90. aastatel Brasiilia stiilis raseerimist, kuid tunnistas hiljuti Ellen DeGeneresi saates, et eelistab nüüd 1970. aastaste stiilis «põõsast».

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow Foto: Ian West / PA Wire/PA Images

Ashley Graham, 30

Eelmisel aastal tunnistas Ameerika pluss-suuruses modell, et tal on «korralik põõsas». Ta ütles ajakirjale «Glamour», et naise kubemekarvad on seotud naise ja tema partneri eelistustega.

Ashley Graham
Ashley Graham Foto: Scanpix

Cameron Diaz, 45

Näitleja kirjutas enda 2013. aastal avaldatud raamatus «The Body Book»: «Ma arvan, et permanentne lasereemaldus on hull idee. Kaaluge enda vagiinade täielikult riidesse jätmist, daamid.»

Cameron Diaz
Cameron Diaz Foto: BEN STANSALL/AFP/Scanpix

Emma Watson, 28

Intervjuus iluportaalile intothegloss.com sõnas Harry Potterist tuntud näitleja, et ta ei raseeri kunagi kõiki enda karvu ära, ning et ta armastab «Fur Oil» kreemi. See on toode, mis on mõeldud just kubemekarvade ilustamiseks.

Emma Watson.
Emma Watson. Foto: NEIL HALL/Reuters
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles