Kuldgloobuse võitja, mitmekordne Superbowli võitja ja maailmakuulsa rokkbändi solist peavad täna sünnipäeva

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Hetfield
James Hetfield Foto: SCANPIX

Täna said aasta vanemaks Kuldgloobuse võitja Martin Sheen, mitmekordne Superbowli võitja, Ameerika jalgpallur Tom Brady ning rokkbändi Metallica asutaja ja solist James Hetfield.

Näitleja Martin Sheen, kes võitis Kuldgloobuse rolli eest sarjas «The West Wing», saab täna 78-aastaseks. Martin Sheen on Charlie Sheeni isa.

Martin Sheen
Martin Sheen Foto: WENN

Viiel korral New England Patriotsiga Ameerika jalgpalli kõrgeima autasu võitnud quarterback Tom Brady tähistab täna enda 41. sünnipäeva. Brady on ainuke mängija, kes on võitnud Superbowli viiel korral ühe meeskonnaga.

Tom Brady.
Tom Brady. Foto: ADREES LATIF/REUTERS

Rokkbändi Metallica üks loojatest ja selle solist James Hetfield tähistab täna 55. sünnipäeva. Metallica on Eestis esinenud kolmel korral: 1999, 2006 ja 2010.

James Hetfield.
James Hetfield. Foto: AP

Ärinaine ning telestaar Martha Stewart sai täna 77-aastaseks. Stewartile määrati 2004. aastal viiekuune vanglakaristus vandenõu korraldamise, föderaalagentidele valetamise ning uurimise takistamise eest.

Martha Stewart.
Martha Stewart. Foto: ANDREW KELLY/Reuters

Kanada näitlejanna Evangeline Lilly, kes on teinud kaasa «Kääbiku» triloogias, mänginud Hugh Jackmani kõrval filmi «Real Steel» ning «eksinud» saarele telesarjas «Lost», saab täna 39-aastaseks. Lilly oli aastatel 2004-2009 suhtes enda "Losti" kaasnäitleja Dominic Monaghan. Monaghan tegi kaasa ka "Sõrmuste isanda" triloogias, mängides ühte kääbikutest.

Evangeline Lilly
Evangeline Lilly Foto: AFP / Scanpix

Telenäitleja Isaiah Washington, kes on eestlastele tuntud telesarjast «Grey Anatoomia», tähistab täna 55. sünnipäeva. Washington vallandati sarjast homofoobsete kommentaaride pärast.

Isaiah Washington
Isaiah Washington Foto: AP / Scanpix

Itaalia juurtega USA laulja Tony Bennett, kes on nooremale generatsioonile tuntud dueti poolest Lady Gaga'ga, saab täna 92-aastaseks. Laulja pärisnimi on Anthony Dominick Benedetto.

Tony Bennett
Tony Bennett Foto: AP / Scanpix

Suurbritannias sündinud Kanada näitleja Hannah Simone, kes on kõige enam tuntud ühe peaosalisena sarjas «New Girl», saab täna 37-aastaseks. Simone on isa poolt India päritolu.

Hannah Simone
Hannah Simone Foto: AP/ Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles