Eesti tantsija Alisa Tsitseronova võlus koos paarilisega muusikamaailma tipu südame

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alisa Tsitseronova
Alisa Tsitseronova Foto: Instagram

USA telekanali NBC tantsusaates «World of Dance» osalevad Tallinnast pärit Alisa Tsitseronova ja tema välismaalasest paariline Joseph Tsosh astusid sel nädala taas kohtunikke ette ja võlusid koheselt nende südamed.

Tantsusaate osas pidid Alisa ja Joseph esitama väljakutse kolmele tantsupoisile grupist Elektro Botz. Alisa ja Joseph otsustasid teha midagi julget ning esitas enda kava kohtuniku Ne-Yo hittloo «One in a Million» järgi

Kui Jennifer Lopez uuris pärst esitlust Alisa ja Josephi käest: «Teie valisite Elektro Botzi, eksole?»

«Jah,» vastas Joseph.

«Kas olite ka närvis, kui nende vastu läksite?» küsis Lopez järgmisena.

«Ei,» sõnas Joseph. «Härrasmees ei saa kolme last karta».

Nii rahvas kui kohtunikud hullusid selle vastuse peale.

Teine kohtunik, profitantsija Derek Hough kommenteeris, et ta armastas paari esitlust ja kiitis seda lugu, mida nad rääkisid.

Kolmas kohtunik, kelle loo järgi duo tantsis, sõnas: «Ma arvan, et see oli tehniliselt hästi sujuv ja sünkroonis. Me teame, et te seda ka olete, aga ma ei tea vaid, kui konkurentsi pakkuvad te olete. Aga mulle meeldis, kuigi te oleksite võinud parema laulu valida.»

Sellele järgnes nende konkurentide Elektro Botzi esitlus.

Kuigi kohtunikud olid ühel meelel, et mõlemad esitlused olid väga head ning võrdsed, siis said järgmisesse ringi edasi Alisa ja Joseph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles