Mäletad veel sarjast «Sõbrad» Rossi ja Racheli tütart? Vaata, millised näevad tüdrukutirtsu mänginud kaksikud välja nüüd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost: Emma Geller-Green ja Monica Geller (Courtney Cox)  ja Chandler Bing (Matthew Perry).
Kuvatõmmis videost: Emma Geller-Green ja Monica Geller (Courtney Cox) ja Chandler Bing (Matthew Perry). Foto: Favorite videos/ Youtube

Kaksikud, kes mängisid komöödiasarjas «Sõbrad» Rossi ja Racheli tütart Emma Geller-Greeni, tähistasid 2. augustil oma 16. sünnipäeva. Vaata, millised näevad tüdrukud välja nüüd!

Cali ja Noelle Sheldon postitasid sünnipäeva puhul oma Instagrami kontodele toredaid pilte.

«Palju õnne 16. sünnipäevaks mu number üks, mu lemmik, minu parim sõber. Sa oled mu hingesugulane ja mul on nii hea meel, et oled mu parim sõbranna. Armastan sind väga ja ma ootan põnevusega meie ühiseid seiklusi!» kirjutas Cali oma õele. 

Väljaanne The Sun vahendab, et kuigi kaksikud ei mäleta sarjas osalemisest eriti midagi, uhkustavad nad vahel sellega oma sõprade ees ikka.

«Väga paljud meie koolist vaatavad seda sarja ning enamus teavad, et me mängisime selles sarjas. Nad arvavad, et see on päris lahe.» sõnas Noelle väljaandele Bustle.

Tüdrukud sattusid sarja tänu sellele, et nende ema nägi kuulutust, kus otsiti rolli tarbeks kaksikuid. 

Vaata ka pilte: 

 

twinnie ?‍♀️

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

 

The one where Emma got cloned

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

 

it wasn’t a regular musical, it was a COOL musical

A post shared by cali (@cali.sheldon) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles