Ebatavaline pettus: naine valetas kallimale nii raseduse kui lapse surma kohta

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beebinukk. Pilt on illustreeriv
Beebinukk. Pilt on illustreeriv Foto: JCB Prod / PantherMedia / JCB Prod/Scanpix

Kesk-Ameerikas Hondurases ilmnes ebatavaline pettus, milles naine valetas oma kallimale nii raseduse kui lapse surma kohta.

El Coyolaris elav naine teeskles, et ta on rase ja ootab kaksikuid, teatab iltalehti.fi.

Üheksa kuud pärast rasedusest teatamist läks naine haiglasse sünnitama ja mõni aeg hiljem sai kallim temalt kõne, milles naine teatas, et ta sünnitas kaksikud, kellest üks suri. Ellujäänud laps aga jääb haiglasse arstide hoole alla.

Kui naine haiglast lõpuks ilma lasteta koju saabus, tekitas see peres palju küsimusi. Naine selgitas, et haigla hoolitses surnud lapse eest ja pani ta kirstu, mida enam avada ei saa.

Pere korraldas surnud lapsele peied ja matuse, kus maeti maha haiglast saadetud kinnine kirst, mida ei avatud. Sõbrad ja naabrid avaldasid lapse kaotanud paarile kaastunnet.

Kirst. Pilt on illustreeriv
Kirst. Pilt on illustreeriv Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Arne Trautmann/Scanpix

Lapse matusel olid ka lapse isaks väidetud mehe sõbrad, kes hakkasid kahtlustama, et kõik ei ole korras. Nad jagasid oma kahtlusi naise kallimaga.

Mehed otsustasid, et lähevad öösel surnuaeda tagasi ja kaevavad lapse kirstu välja.

Nad tegidki seda ja kui nad kirstu avasid, siis vaatas sealt vastu nukk, kellel olid seljas imikuriided.

Beebinukk. Pilt on illustreeriv
Beebinukk. Pilt on illustreeriv Foto: JCB Prod / PantherMedia / JCB Prod/Scanpix

Mehed tegid oma leiust video, mille panid sotsiaalmeediasse. Nad arutavad selles videos, et kas naine, kes valetas raseduse ja lapse surma kohta, tuleks saata psühhiaatrilisele ravile. Samuti teatasid nad leiust politseile.

Veel ei ole teada, kas petetud mees astub naise vastu mingeid õiguslikke samme. Samuti ei ole selge, miks naine oma kallimale valetas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles