Whigfield saatis We Love The 90s fännidele meigivaba video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Whigfield
Whigfield Foto: promo

Tallinnas toimuva retrofestivali We Love The 90s üks staaresinejatest Whigfield saatis Eesti fännidele video, milles kutsub kõiki festivalile.

Suurhittidega «Saturday Night», «Sexy Eyes» ja «Another Day» end ajastu muusikatippu laulnud staar esineb nagu enamik selleaastastest artistidest festivalil ja ka Eestis esmakordselt.

48-aastane Whigfield on Taani laulja, kelle 1994. aasta hittlugu «Saturday Night» sai kiirelt suureks ülemaailmseks hitiks. Laulja on oodatud külaline paljudel festivalidel ja tähtsündmustel.

Muuhulgas esines ta 2018. aastal Berliinis Brandenburgi väravate ees megashowl, mis on üks suurimad omalaadseid maailmas ja mida külastab igal aastal vähemalt 100 000 inimest.

Tallinna lauluväljakul 23.-25. augustil toimuval festaril We Love The 90s esineb terve rida üheksakümnendate staare. Rahvast tantsutavad veel No Mercy, Nana, Loona, La Bouche, KLF feat Wanda Dee, S Club, Londonbeat, Twenty 4 Seven, 2 Brothers on the 4th Floor.

Eesti artistidest esinevad Maarja-Liis Ilus, Koit Toome & Sarah, Meie Mees, Caater, Nancy, A-Rühm, Mr Happyman, Marju Länik, Astra, Estin ja Elvise kavaga Carl Danhammer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles