SUUR GALERII: tantsu, mürtsu ja naeru - vaata, mida Madonna ja Rihanna staartantsijad Eestis korda saatsid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Terve möödunud nädala kostus Jõelähtme vallas tantsu ja mürtsu, sest vaid mõned kilomeetrid Tallinnast väljas oli ennast sisse seadnud Camp of Hip-Hop tantsulaager. Kohal olid ka tantsumaailma tipud, kes on tuuritanud koos Madonna, Rihanna, Will Smithi ja paljude teistega.

Camp of Hip-Hop laagrit korraldatakse Eestis juba 16 aastat. Sellest ettevõtmisest on välja kasvanud eraldi noortelaager ja ka rahvusvaheline tantsulaager, mille eesmärk on tuua Eestisse tantsumaailma tipud ja pakkuda kvaliteetset koolitust.

Sel korral õpetasid Eesti tantsuhuvilisi teiste hulgas Madonnaga tuuritanud King Charles, Rihannaga maailmas rännanud Dashaun, legendaarne 90ndate artistide videost tuntud Chris Shaik ning teised erikülalised.

Tantsustiilide hulka kuulus nädala jooksul nii haruldane Chicago footwork, sensatsiooniline vogue kui ka tuntud tänavatantsustiilid hip-hop, locking, popping ja krump

Vaata galeriist, kuidas Eesti noored maailma tipptantsijatega koos rokkisid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles