Naine sai viis aastat tagasi teadmata kadunuks jäänud tütrelt kirja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on teadmata kadunud Emily Paul.
Pildil on teadmata kadunud Emily Paul. Foto: Pam Massimian/ Facebook

Floridast pärit Pam Massimiani 14-aastane tütar kadus viis aastat tagasi jäljetult. Nüüd annab naine sotsiaalmeedias teada, et on oma tütrelt kirja saanud, vahendab People.

«Tahame kõikidele sõpradele ja lähedastele teada anda, et oleme Emily'st kuulnud,» kirjutas ta Facebooki. «Meil ei ole hetkel rohkem infot jagada. Täname armastuse ja toetuse eest, mida te olete me perele pakkunud.»

Kohalikud ametivõimud on hakanud asja uurima, et teha kindlaks, kas kirja saatja oli tõesti Emily Paul.

Pam Massimiani sõnul reedab kirja sisu, et see on kirjutatud tema tütre poolt, ent ta ei soovi detaile hetkel avalikkusega jagada. «Ma olen üpris kindel, et see on temalt,» sõnas naine väljaandele Panama City News Herald.

Viimati oli Emily oma perega ühenduses 2013. aastal, mil ta jättis perele hüvastijätukirja, milles andis teada, et kavatseb kodust ära joosta. Pärast seda haihtus 14-aastane Emily Southporti linnast, kus perekond tänini elab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles