Telemeteoroloog pani ta kehakaalu kritiseerinu paika

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nazaneen Ghaffar
Nazaneen Ghaffar Foto: twitter.com

Briti Sky News kanalil alates 2010. aastast telemeteoroloogina töötav Nazaneen Ghaffar langes Twitteris oma kehakaalu pärast kriitika alla.

33-aastase Ghaffari sõnul sai ta hiljuti sõnumi, milles  tal soovitati kehakaalu langetada, teatab mirror.co.uk.

Nazaneen Ghaffar
Nazaneen Ghaffar Foto: Facebook.com

Sõnumis oli: «Sa kas langetad 12 kilogrammi kehakaalu või lõpetad küljega seismise. Näha on, et sul on liigseid kilosid. Sinu sotsiaalmeedia piltide järgi tean, milline sa varem olid. Võta end käsile, lõpeta süsivesikute söömine ja langeta kaalu,» teatas Stephen Hayesi nimeline mees oma tviidis.

Ghaffar vastas kritiseerijale: «Miks minu kehakaal on sinu probleem? Mõtle enne, kui midagi ütled. Sa ei tunne mind ega tea, kes ma olen. Olen ikka mina ise ja seda hoolimata sellest, kui palju ma kaalun. Vaid see on tähtis,» vastas telemeteoroloog.

Nazaneen Ghaffar
Nazaneen Ghaffar Foto: Facebook.com

Ghaffar sai selle vastuse eest teistelt Twitteri kasutajatelt kiita.

«Kohutav kriitika, kuid sa vastasid sellele tegelasele hästi,» teatas Ghaffari kolleeg, Sky Sportsi jalgpallikommentaator Gary Taphouse.

Veel üks isik kirjutas, et telemeteoroloogi kehakaalu kohta käiv kommentaar on naeruväärne ja ta ei pea kellegi käsul hakkama kaalu langetama.

«Ära pane sellist kriitikat tähele. Olen sinu ilmaennustusi vaadanud aastaid, need on professionaalsed, kuid samas ei puudu neist huumor,» kiitis veel üks kolleeg.

Neljas inimene sõnas, et kui Ghaffar on kaamerate ees, siis kogu aeg paistab päike.

Nazaneen Ghaffar
Nazaneen Ghaffar Foto: twitter.com

Ghaffar tänas Twitteris teda toetanuid, kuid kahetseb, et üldse viitsis kritiseerijale vastata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles