Rein Pakk: elan Jani osalemisele tantsusaates kaasa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega teine saade;  Aleksandra Žeregelja ja Jan Uuspõld
Tantsud tähtedega teine saade; Aleksandra Žeregelja ja Jan Uuspõld Foto: Jelena Rudi

Näitleja Rein Pakk ütles usutluses Elu24-le, et elab Jan Uuspõllu «Tantsud Tähtedega» saates osalemisele väga rõõmsalt kaasa.

«Kui näitlejal tekib selline kummaline meeleolu, et aju jookseb kinni, nagu Janil, siis ongi hea kui on füüsilist koormust pakkuv tegevus. Selles mõttes on lahe, et ta seal saates on. On ka näha, et tal läheb seal hästi ja see mõjub talle positiivselt. Ta näeb väga äge ja liikuv välja,» kommenteeris Pakk.

Paku sõnutsi pole ta küll saate pöörane fänn, aga paaril korral on televiisori taha seda vaatama juhtunud küll.

Ise tantsusaates osalemist Pakk ei välista

Võimaluse, et kui tantsusaate jooksul Janiga midagi juhtuma peaks ja Rein Pakul palutaks teda asendada, näitleja välistas. «See stsenaarium kuulub küll pigem heade sõprade Mart Juure ja Peeter Oja valdkonda,» kommenteeris Pakk.

Tantsusaatesse Pakk enda sõnul lähima paari aasta jooksul vähemasti ei jõuaks. «Tööd on praegugi piisavalt. Kujutan ette, et see tantsutrennides käimine on üsna töömahukas protsess. Aga põhimõtteliselt ma ei välistaks sellises saates osalemist.»

Veel lisab Pakk, et etenduse ülevõtmine Monoteatris polnud asendamine asendamise pärast. «Ega ma ei ole sündinud siia ilma selleks, et Jani tegemata töid teha. Ütleme nii, et ma ei ole lihtsalt üks näitleja, kes Jani asendab, vaid ma mängin seda tükki, sest ma olen selle loo autor. Põhiliselt aga ikkagi sellepärast, et olen alati tahtud monokomöödiat teha,» põhjendas Pakk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles