Ketikoerad jagavad uut lüürilist lugu «Otsing (Miks öösel und ei tule)»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ketikoerad
Ketikoerad Foto: Ketikoerad/promo

Ketikoerad andsid välja uue singli «Otsing (Miks öösel und ei tule)». Singli esitluskontsert toimub 20. oktoobril Rock Cafes, kus astutakse üles muuhulgas koos ansambliga Terminaator. Lugu saab ka tasuta alla tõmmata bändi kodulehelt.

«Otsingu puhul ei ole tegemist tüüpilise rocklooga. Loos on kasutatud ka tšellot, et anda loole lüüriline tunnetus. Lugu on üritatud salvestada võimalikult naturaalselt, et hoida loo emotsioon võimalikult vahetu ja puhas,» ütles ansambli solist Ikevald Rannap.

Ikevald väidab veel, et lugu on inspireeritud sõbrannast, kes jäi oma töökohast ilma ning vanematel olid tõsised terviseprobleemid.

«Meile näiteks pakub rõõmu muusika! Usume, et kui inimesed tegeleksid rohkem meeldivate tegevustega, siis kõik oleksid rõõmsamad ja õnnelikumad. Eriti praegu, kus ilmad lähevad külmemaks ja näod tänavatel aina mornimaks – üks paras turgutus kuluks kõigile ära,» ütleb ansambli laulja Ikevald Rannap.

Uut lugu esitletakse 20. oktoobril Rock Cafes, kus erikülalisena teeb kaasa tšellisti Oliver Ott. Lisaks astuvad üles Terminaator, Räppsodi ja DJ Sin-Sin. Õhtusse jagub mitmeid üllatusi veel nii Ketikoerte kui ka muidu programmi osas, sest tegemist on Eesti suurimal tudengipeo sarjaga «Tõmbame Käima». Lisaks esinetakse ka 21. oktoobril Rock Cafe 7. sünnipäeval. Uut lugu «Otsing (Miks öösel und ei tule?)» on võimalik tasuta alla laadida Ketikoerte kodulehelt.

Ketikoerad on tegutsenud 2 aastat, mille jooksul on saadud erinevaid auhindu bändivõistlustel. Bänd oli Eesti suurima bändide võistluse Jägermeister Rockliiga 2011 finalist ning Raadio 2 Aastahit 2010 hääletusel saadi 18. koht looga «Mäng».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles