«Alice imedemaal» muutub Tim Burtoni käe all animatsiooniks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tim Burton ja Helena Bonham Carter
Tim Burton ja Helena Bonham Carter Foto: Reuters / Scanpix

Filmitootja Disney toob lavastaja Tim Burtoni juhtimisel ekraanile 3D-versiooni Lewis Carrolli klassikalisest lasteraamatust «Alice imedemaal».

Käsikirja loojaks on multifilmide «Kaunitar ja koletis» ning «Lõvikuningas» käsikirja autor Linda Woolverton ning töö filmi kallal algab järgmise aasta mais, kirjutab FemaleFirst.

Filmi tegemisel kasutatakse sama tehnikat, mida võib näha hiljuti USAs kinolinale jõudnud fantaasiafilmis «Beowulf».

«Tim on alati tohutu Alice’i-multikate fänn olnud ja ootab juba, et saaks filmiga alustada,» rääkis Burtonile lähedane allikas.

Plaanitav multifilm pole ainus kaasaegne adaptsioon kuulsast lasteraamatust: peagi valmivas õudusfilmis «Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll» kehastab Carrollit šokirokkar Marilyn Manson.

Manson, kes on ühtlasi ka filmi lavastaja, ütles, et tegu on psühholoogilise gooti õudusfilmiga. «Ma tahan luua psühholoogilise õudusfilmi, mis erineb neist, mida me tänapäeval näeme,» rääkis Manson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles