Kate Ryani uus singel «Broken» kogub Euroopas populaarsust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Ryan
Kate Ryan Foto: Kate Ryan promo

Reedel kontsertklubis Apollo esineva Kate Ryani uue albumi teine singel «Broken» tõusis iTunes-i enim allalaetavate tantsuhittide esikümnesse. Tantsumuusika supertäht saabub Eestisse teist korda pärast seitsmeaastast pausi.

Laulja uus singel «Broken» on tema uuelt kauamängivalt «Electroshok», mis on artisti esimene originaallugudega plaat. Rayani jaoks on see viies stuudioalbum.

Raadiojaamade ja tantsusaalide lemmik Kate Ryan tõusis ülikiirelt esile 2002. aastal, mil ilmus tema esimene prantsuskeelsete laulude kaver-plaat «Different».

Ülemaailmse edu kindlustasid belgia lauljale prantsuse estraadihittide tantsulised töötlused «Voyage- Voyage'ist», «Desenchanteest» ja «Ella Elle L’a-st».

Kate Ryan on Eestis esinenud vaid korra, 2004. aastal. 2006. aastal esindas ta lauluga «Je t’adore» Eurovisioonil Belgiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles