Justin Timberlake’i uus laul räägib Britney Spearsist

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Timberlake
Justin Timberlake Foto: AFP / Scanpix

Muusik Justin Timberlake’i uus laul räägib kuuldavasti mehe ekskallimast Britney Spearsist.

Laul nimega «Falling Down» sündis Timberlake’i ja Duran Durani koostöös. Lugu räägib Britney meeletust elust ning selle videos on näha võõrutusravikliinikusse sisenevat tüdrukut, kes meenutab Spearsi, kirjutab Digitalspy.

«Ma usun, et see laul põhineb vähesel määral temal, kuid mitte ainult Britneyl, vaid pigem staarikultuuril üldiselt,» kommenteeris Duran Durani trummar Roger Taylor.

«Ma pole Justiniga sellest saati rääkinud, kui video avalikkuse ette jõudis, aga talle meeldivad ilusad tüdrukud, nii et ilmselt meeldib talle ka see,» ütles Duran Durani ninamees Simon Le Bon.

«Ma loodan, et Britney suudab abi vastu võtta. Tundub, et ta tõukab endast eemale kõiki neid, kes temast hoolivad,» lisas Le Bon.

Spearsiga seotuks peetakse ka Timberlake’i laulu «Cry Me a River», mille mees salvestas pärast Britneyst lahku minemist 2002. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles