Kodumaised staarid pannakse omavahel kaklema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Pedaja
Lauri Pedaja Foto: Indrek Galetin

Novembrikuus algab Kanal 2 eetris heategevuslik tele-show «Ringikuningas», kus poksiringis võtavad üksteiselt mõõtu tuntud avaliku elu tegelased. Poksikindad Eesti tipp-taipoksiklubide juures tõmbavad kätte näitlejad, lauljad ja kunstnikud.

Saate eesmärgiks on aidata Haapsalu lastekodu põlengus kannatada saanud hoone taastamist ning
propageerida taipoksi kui vaatemängulist spordiala, mis tooks noored tänavatelt spordisaalidesse idamaist distsiplineeritud võitluskunsti harrastama.

Igas «Ringikuninga» eetrisse läinud osas toimub kaks taipoksimatši, kus eri alagruppidest liiguvad võistlejad samm-sammu haaval finaali suunas, mis toimub 3. detsembril Kalevi Spordihallis üritusel
Fight Night.

Eesti kuulsuseid õpetavad treenerid klubidest Leegion, Garant ja  Tallinna Taipoksiklubi. Igas saates toimub kaks taipoksimatši ja iga nädal on eetris eri alagrupp. Kokku on planeeritud 4 ühetunnist saadet.

Igale saatele eelneb tutvustav osa, kus näidatakse matšiks ettevalmistumist, nii treeningut kui muud sellega seonduvat. Telefonihääletusel valitakse publiku poolt eraldi välja «Visa hing» - see on osaleja, kes läbi oma võistlusvaimu ja -tahte on jõudnud televaatajate südamesse, sõltumata sellest, mis koha ta kokkuvõttes saab.

Saates osalejad:
Kaarel Kose, muusik
Tarvo Seeman, Eesti tippmaletaja
Martin Saar, kunstnik
Lauri Pedaja, näitleja, juuksur
Getulio Fredo, Nõmme Kalju jalgpallitreener
Silver Laas, «Traffic» laulja
Rein Kahro, «Noorkuu» laulja
Jürgen Veber, mustkunstnik

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles