«Galaktika valvurite» näitlejad avalikus kirjas: James Gunn vallandati, kuna Disney kartis avalikku kriitikat

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cooper, Pratt ja Saldana
Cooper, Pratt ja Saldana Foto: SCANPIX

«Galaktika valvurite» näitlejad nõuavad vallandatud režissööri James Gunni tagasipalkamist, kuna tema vallandamine Disney korporatsiooni poolt oli massimentaliteedi tulemus.

Chris Pratt, Vin Diesel, Zoe Saldana ja teised «Galaktika valvurite» näitlejad arvavad, et James Gunn vallandati poliitiliselt laetud avalikkuse nõudmise tulemusel, vahendas TMZ.

Näitlejad kirjutasid Gunni toetuseks avaliku kirja, kes vallandati Disney korporatsiooni poolt pärast seda, kui mitmed tema taktitundetud naljad avalikuks tulid. Kirjas kiidavad nad Gunni isiksust, võtavad tema vabanduse vastu ning vihjavad, et Disney vallandas režissööri ainult sellepärast, et nad kartsid avalikkuse kriitikat.

Avalik kiri James Gunni kaitseks
Avalik kiri James Gunni kaitseks Foto: Kuvatõmmis

Nad kirjutasid: «Kohtus avaliku arvamusega kaugele ei jõua. Arvestades kasvavat poliitilist vahet selles riigis, siis võib kindlalt väita, et sellised juhtumid tekivad ka tulevikus.» Nad ärgitasid ameeriklasi lõpetamaks hävitavamaks teiste inimeste reputatsioone ning massimentaliteedi relvaks muutmise.

Kirjas, millele kirjutasid alla veel ka Bradley Cooper, Dave Bautista ja Michael Rooker, otseselt ei nõuta Gunni tagasipalkamist, kuid sotsiaalmeedias kirjutas Pratt, et ta sooviks näha Gunni ka kolmanda «Galaktika valvurite» filmi juures. Näitlejad ei usu, et see intsident lõpetas Gunni karjääri Hollywoodis, ning nad sooviksid ka tulevikus enda sõbraga koos töötada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles