Üledoosi saanud Demi Lovato viibib ikka haiglas: lauljatari seisund ei ole kiita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato.
Demi Lovato. Foto: SCANPIX

USA näitleja ja laulukirjutaja Demi Lovato viidi nädala eest uimasti üledoosi tõttu Los Angelese haiglasse, kus ta tänini viibib. TMZ vahendab nüüd, et 25-aastase lauljatari seisund ei ole hea.

TMZ sõnul on Lovato jätkuvalt Los Angelese haiglas, sest tal tekkisid üledoosist tingitud komplikatsioonid. Lauljataril on väga kõrge palavik ning ta kannatab meeletu iivelduse käes. 

Lauljatar oli teadvusetu, kui ta möödunud teisipäeval tema Hollywood Hillsi kodust leiti. Talle manustati kohapeal Narcani, mida süstitakse üledoosi korral ning seejärel toimetati ta kohalikku haiglasse. 

Esiti arvati, et tegu oli heroiini üledoosiga, ent Lovato lähikondlane kinnitas, et tegu ei olnud heroiiniga. Lauljatar ise aga keeldub parameedikutele ütlemast, millise uimastiga tegu oli. Arvatakse, et tegu võis olla rahustitega.

Arstid ei ole otsustanud, millal Demi haiglast välja lastakse, kuid üks allikas sõnas: «Ta on meditsiiniekspertide hoole all ja eeldatavasti taastub täielikult.»

Demi sattus haiglasse pärast öö läbi kestnud pidu, mis algas ühe tema taustatantsija sünnipäeva tähistamisega. Samuti on tänaseks ilmnenud, et popstaar oli narkootikumidega hädas juba nädalaid.

Lovato vastu ei algatata kriminaaluurimist, sest ametivõimude sõnul ei leitud naisterahva kodust narkootikume.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles