Strand Spa & Konverentsihotell

Kristjan Lepa
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strand spaa & konverentsihotell
Strand spaa & konverentsihotell Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Tammsaare pst 35, 80010 Pärnu
Tel 447 5370, faks 447 5371

- ideaalne koht, kus ühendada töö meeldiva lõõgastusega

Strand SPA & Konverentsihotell on suurim konverentsihotell Pärnus. Täna on Pärnu oluline kohtumispaik kahe Baltikumi pealinna, Riia ja Tallinna vahel. Ühe katuse all on võimalik nii ööbida, korraldada konverentse, einestada a'la carte restoranis, lõõgastuda spaas ja ilusalongis ning ka pidutseda ööklubis Str&.

Spaa

E-R 7-21, L-P 8-21
Kui väljas lõõtsuvad põhjamaised tuuled või meri on tormine, on hea lõdvestuda hotelli spaas. Mis oleks veel mõnusam, kui lasta mõtetel vabalt lennata massaaži- või mullivannis ja supelda suuremas basseinis. Loomulikult võib ka niisama lõdvestuda meie spaa auru- või soomesaunas. Suvel on avatud spaa väliterrass, kus saad lamada suvepealinna kuumas päikeses ning värskendada end suviste jookidega. Jõusaal on sobiv kiireks hommikutrenniks või õhtupoolseks pisut tõsisemaks jõupingutuseks. Peale väsitavat päeva rannas, looduses või linnas on meie hotelli ilusalongis mõnus nautida energiat andvaid massaaže ning enesetunnet tõstvaid iluprotseduure.

18 rajaga siseminigolf

T-P 14-22, E - suletud
Alates 2009. aasta detsembrikuust on kõigile hotellikülastajatele avatud uus meelelahutusvõimalus. Maja 0 korrusel asub põneva sisekujundusega 18-rajaline siseminigolf. Strand hotelli minigolf on suurepärane koht, kus pere ja sõprade seltsis mängides aega veeta. Minigolfi saal on kujundatud lustlikus põrgustiilis, et konverentsiklient saaks peale pingelist ja väsitavat päevatööd mõneks ajaks töömõtted välja lülitada ja ennast mängukire võimusesse anda. Minigolfis asub ka baar, kus on võimalik nii sünnipäevi tähistada, kolleegidega lõbutseda kui ka firmaüritusi korraldada.

Wellness keskus

T-L 9-19, P 9-15, E - suletud
Rõhutamaks hotelli nimes sisalduvat sõna SPA ning pakkumaks laialdasemat teenustevalikut hotelli klientidele, avati jaanuarikuu viimasel nädalal Pärnus Strand SPA ja Konverentsihotellis uus Wellness-keskus! Lisaks soolakambrile, saavad kõik külastajad nautida erinevaid näo- ja kehahoolitsusi, massaaže, mähised, käte ning jalgade hoolitsusi. Loomulikult on mõeldud ka lastele ning noorukitele!
Toodete valikul on lähtutud puhtast loodusest.

Hoolitsuste, juuksuri ja soolakambri aegu saab broneerida:
Telefonil: +372 447 5386 ja E-post: wellness@strand.ee

Toad

Strand SPA & Konverentsihotelli sõbralik personal hoolitseb Sinu eest kogu puhkuse vältel. Hotelli 187 tuba on avarad, renoveeritud ja moodsalt sisustatud. Eraldi toad on nii suitsetajatele kui mittesuitsetajatele. Muretsema ei pea ka allergikud ega erivajadustega inimesed, sest mõeldud on ka neile.
Tubade varustus:
Konditsioneer, föön, hommikumantlid, vannitoas põrandasoojendus, internetiühendus, hommikukohvi ja tee valmistamise võimalus, PAY-TV ning enamikes tubades minibaar.

Toitlustus

Restoran E-R 12-23
Ärilõunad E-R 12-14
Lobby baar P-N 8-23, R-L 8-24

Hea toit on puhkuse pärl. Restoranis Strand pakutakse erinevaid roogi, mis on valmistatud kõige erinevamaid maitseid silmas pidades. Endale sobiliku kõhutäite leiad nii siis, kui oled veendunud taimetoitlane kui ka siis, kui oled paadunud lihasõber, eesti toidu fänn, maiasmokk või eksootiliste maitsete nautleja.

Meelelahutus

R-L 22-4
Õhtul ei ole vaja meelelahutuskohti kaugelt otsida. Strand SPA & Konverentsihotelli viiendal korrusel asub Pärnu trendikaim ööklubi Str&, kus meeldiv varajaste hommikutundideni tantsu keerutada ning uusi tutvusi sõlmida.

Parkimine

Hotelli klientidele on parkimine maja ees tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles