Contrale meeldivad kiiksuga asjad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luule- ja kirjamees Contra on viimasel ajal ka kõvaks spordimeheks saanud.
Luule- ja kirjamees Contra on viimasel ajal ka kõvaks spordimeheks saanud. Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX BALTICS

Contra aka Margus Konnula kirjutas ühes Groundhog Day’ga loo Põlvamaa noortele, mis on kuulamiseks üleval ka YouTube’is.

Möödunud aastal Põlvas toimunud noortekonverentsil «Loovuse jõud» valmis muusika töötoas Contra, Groundhog Day bändiliikmete ja Põlvamaa noorte koostööl «Põlvamaa noorte laul».

Alles hiljuti ilmus laulu stuudioversioon üles ka YouTube’i. «Kuulasin paar päeva tagasi ja päris rock’n’roll tuli välja,» muljetas Contra.

Contra sõnul on tegemist universaalse noortelooga, mis võiks peaasjalikult kõnetada Lõuna-Eesti noori aga anda aimu ka näiteks tallinlastele, mis elu elavad nende rahvuskaaslased 200 kilomeetrit eemal.

«Noored ise tulid päris andekate leidudega lagedale, mida ma ise poleks suutnud välja mõeldagi. Eks see laul olegi olustiku kirjeldus, aga pisikese kiiksuga, nii nagu mulle meeldib,» täheldas Contra.

Luuletaja hinnangul annab laul hea võimaluse taasavastada kõigile eestlastele tuntud paigad ja kooslused, mis on pärit Põlvamaalt. «Taevaskoda, Winni Puhh ja Värska Vesi peaksid küll kõigile eestlastele teada olema,» usub Contra.

Kuula Põlvamaa noorte laulu Groundhog Day esituses siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles