Stig Rästa pruut jättis oma kallima ripakile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2
Stig Rästa koos seksika tantsupartneri Karina Vesmaniga
Kanal 2 suur sünnipäevatrall Vol. 2 Stig Rästa koos seksika tantsupartneri Karina Vesmaniga Foto: Viktor Burkivski

Ajal, mil «Tantsud tähtedega» staarid avasaates põrandal keerlesid, hoidsid nende elukaaslased ja abikaasad stuudiopubliku hulgas istudes hinge kinni ning pöidlad peos. Ainus, kes oma kallima raske katsumusega omapäi jättis, oli Stig Rästa (31) elukaaslane Kätlin Laiv (30), teab Kroonika.


Kätlin eelistas tantsusaate suurele stuudiole päikeselist ja eksootilist Tai Kuningriiki, kuhu ta koos laulja Lenna Kuurmaaga puhkama põrutas.

Miks näitsik otsustas just täpselt tantsusaate alguses soojale maale sõita, ei kipu rääkima ükski osapool. «Ma kahjuks jätan küsimusele vastamata,» jääb saates Karina Vesmaniga jalga keerutava Rästa vastus napiks.

Samuti ei taha Stigi tegemisi ja asju kommenteerida ka Kätlin Laiv.

Nüüd liiguvadki Stig ja tema tantsupartner Karina seltskonnaüritustel käsikäes nagu pruut ja peigmees. Viimati pidutsesid noored koos Kanal 2 rajul sünnipäevapeol.

Tantsusaate paaride väljaloosimisel restoranis Gianni jäi aga nii mõnelegi silma Karina lembe ja hoolitsev käitumine Stigiga. Tütarlaps ei häbenenud kohvilaua ääres, aasta seksikaimat komput, isegi tagumikule patsutada.

Kas esimene tantsusaate armutuvikeste paar on sündinud?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles