John Stuart Mill avaldas singli

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Stuart Mill.
John Stuart Mill. Foto: Erakogu

Pärnu alternatiiv-roki bänd John Stuart Mill üllitas singli „Meie aja kangelased", mis jõuab peagi ka raadiojaamadesse.

Ansambli teatel valmis singel koostöös Pärnu stuudioga Proovikas. Plaadina antakse lugu välja vaid limiteeritud koguses, seega poelettidelt seda kahjuks ei leia. Küll on pala ise kõigile kättesaadav kuulamiseks bändi myspace lehel. Singli saab alla laadida siit.

Uus singel on bändi omalooming, mille muusika on kirjutanud kitarrist Albert Marginal ja sõnad kaastööline Herbert Roogmaa. Lugu räägib ümbritsevast muutunud ja muutuvast ühiskonnast, millele tekstis heidetakse tavatult otsekohene ja irooniline pilk.

John Stuart Mill alustas Pärnus tegevust 2005. aasta alguses. Varem on bänd välja andnud omade vahenditega web-i albumi (2005), paar singlit (2006 ja 2007) ja ühe DVD „Live in ARS" (2007).

2007. aasta lõpus ilmus samalt kollektiivilt ametlik EP „Steriilne särk, revolverkülmad prillid", mida on huvilistel võimalik soetada Pärnu Mai keskuse rockiklubist ja kauplusest Lunapolis.

John Stuart Mill on andnud kolme tegutsemise aasta jooksul ligi 60 kontserti üle Eesti ja nende repertuaari kuulub üle 30 omaloomingulise pala. Aktiivsele loomingulisele tegevusele vaatamata, pole täispika plaadi välja andmiseni veel jõutud. Küll on see võetud lähiaja suuremaks eesmärgiks.

Vaata lisa ansambli kodulehelt.

John Stuart Mill:

Matt Samuel Berlioz (kodanikunimega Märt Niidassoo) - vokaal
Albert Marginal (Heiko Leesment) - kitarr
Githa Glow (Helena Randlaht) - kitarr
Mary McBarkley (Marie Pärkma) - bass
Erich Scmidt (Erkki-Siim Kalbus) - trummid

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles