Vaata kui pöördesse ajas Samantha Foxi esinemine Reno Hekkonensi!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.
Rinnakas blondiin Reno Hekkonensi kütkeis
Samantha Fox - diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis peale 12-aastast pausi kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo. Rinnakas blondiin Reno Hekkonensi kütkeis Foto: Viktor Burkivski

Diskostaar ja 1980ndate popikoon Samantha Fox andis reede õhtul peale 12-aastast pausi überseksika kontserdi Tallinna uues kontsertklubis Apollo.

Samantha Foxi 1986. aasta megahitt Touch Me ei jätnud külmaks ka klubi Apollo promootorit Reno Hekkonensi ega tema kaaslannat, seksikat õllemaadamit  Marje Hansarit.

«Paarike tegi loo saatel kirgliku etteaste, millele järgnes kohe Marje veel kirglikum lembehetk rinnaka blondiiniga ning seejärel ka Reno pöörane etteaste sama sekspommist blondiga,» pajatas üks kohalviibinud klubitaja.

«Samantha on ikka meganaine, et suutis isegi Reno nii metsikult üles kruttida,» kiitis pealtnägija.

Kiika pööraseid peopilte!

ALLA 18-AASTASTELE KEELATUD!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles