Liilitist saab üheks ööks Rolf Roosalu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Juniori plaadiesitlus
Rolf Juniori plaadiesitlus Foto: André Altjõe
Legendaarne ja armastatud Club Angeli üritustesari
«Tutti Frutti
» tähistab laupäeval, 20. detsembril juba oma kolmandat sünnipäeva. Sünnipäeva teemaks on seekord
«Maskiball
».

 
Laval astuvad üles klubi Angeli diivad, kes esitavad valiku parimatest numbritest läbi kolme aasta. Erikülalisena võib laval näha ajakirja «Naisteleht» kolumnisti Liilit Kirssi, kes astub üles Rolf Juniorina ning teda toetavad loomulikult überseksikad tantsupoisid. 

«Tutti Frutti» üritustesari sai alguse ideest pakkuda Angeli klientidele naljakat ja omalaadset programmi klubi enda töötajate poolt. Samuti pakkuda julgetele võimalust esineda Angeli laval.

Igal üritusel on alati eraldi põnev alateema. Esimene üritus toimus aastal 2004 ja kandis nime «Tutti Frutti - Hollywood Stars», mida viis läbi Anu Saagim

«Tutti Fruttil» on esinenud Bert Pringi, Nele-Liis Vaiksoo, Susan Lilleväli, Kaire Vilgats, Janne Saar jpt tuntud muusikud ja Eesti seltskonnategelased.

Tänaseks  on «Tutti Frutti» kasvanud üheks populaarsemaks ja oodatumaks ürituseks gayklubis Angel ning pälvis 2006. aastal parima majaürituse tiitli.

Kõiki külastajaid oodatakse seekord kindlasti järgima ka vastavalt maskiballi temaatikast inspireeritud kostüüme ning riietust. Esimestele saabujatele on maja poolt kingitus ning loomulikult teevad õhtu veel magusamaks Tutti Frutti lõbusad kommid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles