Jus’Fine tähistab neljandat sünnipäeva

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MC Biggie Stereos
MC Biggie Stereos Foto: Club Privé

Neljapäeval, 19.detsembril toimub klubis Privé selle aasta viimane Jus’Fine – puldis on loomulikult DJ SS, keda toetavad MC Biggie ning Muffler.



Oma panuse annavad ürituse residendid Dzheimz & Mark Slavin. Tähistama hakatakse ürituse neljandat sünnipäeva ja muidugi ka jõule!



Club Privél on ka hea meel teatada, et üritus Jus’Fine on auhinnagaalal «Drum&Bass Awards 2009» parima d’n’b klubiürituse nominent ning kõigil ürituse fännidel on võimalus anda oma panus ning hääl aadressil www.drumandbassawards.com!

Tegemist on suurima ülemaailmse trummi ja bassi auhinnagaalaga, mida toetab Radio I. Uurisime Jus’Fine’i põhimehelt DJ SS‘ilt täpsemalt, millega tegemist on.

Kuidas nominendid valitakse?
Tean ürituse promootorit ning tema kontakteerus minuga, pakkudes võimalust osa võtta, lisaks on ta meie üritusel mõned aastad tagasi mänginud (MC Magika).

Mitu aastat neid auhindu juba välja on antud?

See on juba kolmas aasta.

Esimest korda võtab sellisest asjast osa Eesti klubiürituste sari, kui suur võimalus meil üldse võita oleks?
Kõik oleneb hääletamistulemustest, kõigil on võimalus! Eesti trummi ja bassi fännid andke aga kuuma!

Mis aasta viimasel Jus’Fine’il toimuma hakkab?
Tegemist on meie neljanda sünnipäevaga!!! Seekordne pidu tuleb suurem kui kunagi varem ja ma arvan et see on suur saavutus, et oleme nii kaua seda üritust juba teinud!

***

DJ SS, õige nimega Leroy Small, on trummi ja bassi DJ ning produtsent Leicesterist, Inglismaalt.

Oma nooruses oli dj Stratch Stein breiktantsija, kes hakkas 1980ndatel mängima electro muusikat. Peale seda mängis mees hip hop‘i kuni ta lõpuks 1988 aastal hakkas produtseerima sellistes stiilides nagu acid house, hardcore, breakbeat ning lõpuks trummi ja bassi lugusid.

SS’I läbimurre DJ-maailmas sai alguse varastel 1990ndatel toimunud Inglise reividel nagu Telepathy. Peale seda on ta saanud maailmakuulsaks.

SS on plaadifirma Formation Records üks algatajaid ning juhte, tema aliaste alt on tulnud välja üle 100 loo, mille alla kuuluvad ka «Color Series», «Country Series», «Those DJ’s» ning plaadifrma üks suurimaid hitte «Lighter».

Lisainfo: www.clubprive.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles