Peremehe-Mardi juures läks romantikaga hapuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peremees otsib perenaist
Peremees otsib perenaist Foto: Kanal 2

Seekordses suhtesaates «Peremees otsib perenaist» jäi üks peremeestest oma naistest ilma.

Kui naised linnas Mardi turismitalule reklaami tegemas käisid ja tagasi jõudsid, ei teinud mees neist väljagi. Naised ei

näinud põhjust Mardi juures edasi viibida, sest tundus, et nad on mehel ainult tüliks. Nad ei mõistnud, mis Mart üldse saatesse kandideeris. Isegi hüvasti jätta nad ei saanud, sest Mart põgenes ära põllule.

Mart põhjendas oma käitumist sellega, et need naised polnud tõelised perenaised - tööd tehti ainult siis, kui kaamerad filmisid. Abikäsi, keda ta lootis, ta nendes ei leidnud. Naisi häiris aga, et Mart võttis nende tööd kui iseenesestmõistetavat nähtust.

Viljar unistas saatesse tulles elu armastusest ja tänaseks on ta unistusele väga lähedale jõudnud. Heli ja Viljari vahel läksid suhted järjest paremaks.

Heli tunnistas, et tal on Viljari vastu tunded, ja Viljar tegi sedasama. «Heli vastu on mul päris huvitavad tunded, mida on raske kirjeldada. See on mõnus ja võimas. Minuga ei ole veel nii juhtunud,» sõnas Viljar.

Heli märkis, et on Viljarit tundud vaid poolteist kuud, kuid tundub, nagu oleks terve elu.

Raimo juures hakkasid aga kogunema pinged, kuna mõlemad naised kahtlustasid, et mees eelistab teist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles