Tanel Leoki abikaasa: kindlasti polnud mu lapsepõlveunistus kool rasedana lõpetada

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok kolmeaastase poja Sebastianiga.
Tanel Leok kolmeaastase poja Sebastianiga. Foto: SCANPIX

Juba verinoorelt tegi Karoliina Leok (24) otsuse pühenduda krossisõitjast abikaasa Tanel Leoki (26) karjääri toetamisele ning kahe poja kasvatamisele, saab teada ajakirja Anne & Stiil oktoobrinumbrist.

Karoliina ja Tanel said tuttavaks siis, kui olid vaid 16 ja 18, kuuludes samasse sõpruskonda. Noorte suhe arenes millekski enamaks kui sõprus, kui Karoliina oli gümnaasiumi lõpuosas.

Ning kui suhe oli veel väga värske, soovis vaatamata kõigile vahenditele siia ilma tulla Sebastian, nende esimene poeg. Karoliina lõpetas rasedana gümnaasiumi, kuid läks siis Taneli juurde Belgiasse ega läinud edasi õppima. Teine laps tundus neile aga juba asjade loomuliku jätkuna ning kaks ja pool aastat hiljem sündis perre Travis.

«Kindlasti polnud mu lapsepõlveunistus kool rasedane lõpetada ja siis koduperenaiseks hakata,» tõdes Karoliina, lisades, et siiski ei morjenda teda see, et asjad läksid veidi teisiti, kui ta oli plaaninud.

«Olen oma eluga väga rahul ja tean, et midagi tegemata mul küll ei jää. Pidudest ja seiklustest sõpradega olen pidanud enamasti loobuma, kuid selle perioodi läbisin gümnaasiumis ega tunne ka rohkem vajadust,» märkis ta. Õpingud ja karjäär võivad Karoliina sõnul aga veidi oodata.

Loe pikemalt ajakirja Anne & Stiil oktoobrinumbrist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles