Tina Turner: see oli minu elu kõige raskem hetk

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tina Turner
Tina Turner Foto: Ian West / PA Wire/PA Images/Scanpix

Muusikalegend Tina Turner kirjeldas enda poja tuha laiali puistamist, kui enda elu kõige raskemat hetke.

Craig Raymond Turner, kes oli Tina Turneri vanim poeg, suri selle kuu alguses püssilasust tekitatud vigastustesse. Kuigi ametlikku kinnitust ei ole, siis arvatakse, et mees võttis endalt ise elu, vahendas Sky News.

Turner postitas Twitterisse pildi, kus ta viskab pere toetusel merre punase roosi.

Ta kirjutas: «Minu kõige raskem hetk emana. Neljapäeval, 19. juulil ütlesin ma oma pojale, Craig Raymond Turnerile, viimast korda hüvasti, kui ma kogunesin koos pere ja sõpradega, et tema tuhk California ranniku lähedal merre puistada. Ta oli 59. aastane, kui ta traagiliselt suri, aga ta jääb alatiseks minu lapsukeseks.»

Kinnisvaraagendina töötanud Craig kuulutati surnuks enda Studio Citys, Los Angeleses asunud kodus 3. juulil. Tema lahkamistulemusi ei ole veel avaldatud.

Tina Turner
Tina Turner Foto: Isabel Infantes / EMPICS Entertainment/Scanpix

Turner sai Craigi emaks, kui ta oli 18-aastane. Mehe isa on saksofonimängija Raymond Hill. Craig võttis hiljem Tina esimese abikaasa Ike Turneri nime, kui viimane poisi lapsendas.

2005. aastal Oprah Winfreyle antud intervjuus sõnas Tina, et Craig oli väga emotsionaalne laps. Kirjeldades vägivalda ja sellele järgnenud siniseid silmi, mida Tina Ike'i käe all tundis kannatas, ütles Tina, et Craig vaatas alati kurbusega maha, kui teda sellises olekus nägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles