Korea 20-aastane popsensatsioon suri teadmata asjaoludel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Dong Yoon
Kim Dong Yoon Foto: Kuvatõmmis

Kaks päeva tagasi suri 20-aastane popsensatsioon Kim Dong Yoon, kes debüteeris enda uue bändiga alles 10. mail.

Endine Lõuna-Korea muusikalise tõsielusaate MIXNINE täht Kim Dong Yoon, kes tähistas 3. juunil enda 20. sünnipäeva, surma kinnitas teda esindanud agentuur WYNN Entertainment, vahendas Metro.

Agentuuri sõnas: «Laulja pere, Spectrumi liikmed ning WYNN Entertainment leinavad ootamatult surnud artisti lahkumist. Tema matused peetakse privaatselt lähtuvalt pere soovist.»

Kim Dong Yooni surma põhjust ei ole avaldatud.

Kim Dong Yoon
Kim Dong Yoon Foto: Jpopasia

Kim Dong Yoon oli esilaulja räpigrupis Spectrum, mis debüteeris selle aasta 10. mail. 

Bändi fännilehel oli kirjas, et Dong Yooni hobideks oli söömine heades restoranides, puutöö ning asjade loomine, kuid vihkas dieedi pidamist, nõude pesemist ning et tal söök eest ära võetakse.

Kim Dong Yoon langes välja MIXNINE 13. episoodist, jäädes napilt välja jaanuaris toimunud finaalist. Spectrumi fännid ja Korea popmuusika armastajad avaldasid Twitterist noore laulja lahkumise järel kaastunnet.

Mix Nine logo
Mix Nine logo Foto: Wikimedia Commons

MIXNINE on Lõuna-Korea tõsielusaade, mis jooksis kanalil JTBC. Saate raames käib YG Entertainmenti asutaja ja produtsent Yang Hyun-suk mööda muusikaagentuure, et leida Korea popmuusika tulevikutegijaid. Saate finaalis võistlevad üksteise vastu üheksast poisist ja üheksast tüdrukust koosnevad tiimid ning võitja tituleeritakse iidoliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles