Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Eesti Laulul osalenud Desiree lugu kõlab Vene telesarjas «Sild»

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Desiree Mumm Eesti Laulul.
Desiree Mumm Eesti Laulul. Foto: Madis Sinivee

Peagi jõuab Eesti publikuni Taani-Rootsi populaarse telepõneviku "The Bridge" Venemaal valminud uusversioon "Sild", mille avalooks on Eesti Laulul tuntuks saanud lauljatari Desiree pala "Burn Like the Sun" eestikeelne versioon.

«Desiree vokaal oli just eestikeelsena taotuslik ja sobib ideaalselt sarja venekeelse versiooni avalooks, luues juba algtiitrite ajal sobiva atmosfääri,» kommenteeris Yulia Sumacheva, WeiT Media tegevjuht ja peaprodutsent, kirjutas MENU.

«Sild» on Venemaal juba populaarsust kogunud krimisari, mille keskmesse jääb Eesti ja Venemaa vaheline Narva-Ivangorodi sild. Sari on filmitud Eestis ja Venemaal, põhiliselt viies linnas: Tallinn, Narva, Ivangorod, Peterburi ja Sotši. Kaasa teevad ka mitmed Eesti näitlejad, nende hulgas Guido Gangur ja Elina Purde.

Desiree loo autoriteks on Isaac Heath Carpenter ja Lindsay Marcus, master ja salvestus Marco Margna, vokaal Desiree Mumm, artist The Moon Chambers.

Märksõnad

Tagasi üles