Kuulus sõltlaste abistaja: Demi Lovato on üledoosis ise süüdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato sai üledoosi samast ainest, mis tappis laulja Prince'i.
Demi Lovato sai üledoosi samast ainest, mis tappis laulja Prince'i. Foto: SCANPIX

Palju on räägitud sellest, miks ja kuidas laulja Demi Lovato selle nädala alguses üledoosi sai. Aga nüüd ütles tuntud sõltlaste abistaja, et Demi Lovato on ise süüdi, et üledoosi sai.

Jeff VanVonderen, kes osales A&E telesarjas «Intervention» («Sekkumine»), milles ta aitas inimesi nende sõltuvustest üle saada, sõnas, et Demi ootamatu langus narkootikumide küüsi oli põhjustatud sellest, et laulja otsustas loobuda abivahendite kasutamisest, mis hoidsid teda kainena, kirjutas TMZ.

Tegu on kindlasti raske ülesandega, aga Jeff ütles, et kõik edasine on naise enda teha. Head uudised on aga need, et Demi suutis sõltuvuse vastaseid abivahendeid kasutades olla kuus aastat kaine, ning kui ta asja uuesti käsile võtab, siis suudab ta seda ka edaspidi.

Demi viibib pärast teisipäeval tekkinud üledoosi veel haiglas ning praegu pole teada, mida ta uuesti võõrutusravile minemisest arvab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles