Odaspets Andrus Värnik nahutas noori tüdrukuid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti skandaalseim sportlane Andrus Värnik
Eesti skandaalseim sportlane Andrus Värnik Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Sõbrannad Kirsika ja Grete (18) räägivad Õhtulehele, et eksmaailmameister Andrus Värnik lõi neid laupäeva öösel Tallinna vanalinna klubis Plub.

«Tulime sõbrannaga tualetist, mina Andrus Värnikust ühelt, sõbranna teiselt poolt, ja siis mees lajatas meile mõlemale tagantkätt küünarnukkidega vastu nägu,» kirjeldab Kirsika Andrus Värniku käitumist ööklubis.

«Läksin kohe pärast löömist oma sõbra juurde ja kaebasin ära. Sõber palus seda vägivaldset tegelast talle näidata, ma siis näitasin käega Värniku peale,» ütleb Kirsika.

Lugu jätkus nii, et Värniku sõber tuli seepeale Kirsikat sõimama. «Sõimas mind litsiks ja küsis, miks ma kaebama läksin. Igatahes Värniku sõber tõukas mind seepeale tugevalt kahe käega rindu, mispeale ma istukile kukkusin.»

Kirsika ajas end jalule, võttis teda tõuganud mehe käest joogi ja viskas teda sellega. «Siis sekkus Värnik ise ja lajatas sõbrannale põlvega vastu kintsu, sinikas on siiani näha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles