Lea Liitmaa: «Kahe takti» žürii on täiesti erineva muusikalise maitsega

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lea Liitmaa
Lea Liitmaa Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Eelmisest «Kaks takti ette» saatest pääsesid lõppvooru žürii valikul Mihkel Ratt ja televaatajate hääletuse tulemusena Iiris Vesik. Žüriiliikme Lea Liitmaa sõnul langes otsus Mihkli kasuks eelkõige seetõttu, et tema oli teistega võrreldes kõige küpsem ja terviklikum nii emotsionaalses kui vokaalses mõttes.

«Mihklit pole vaja enam kuhugi suunata, ta käib juba oma rada,» ütleb Lea tunnustavalt.

Ka televaatajate valikuga on Lea Liitmaa väga rahul: «Minu eelmise saate kaks lemmikut olidki Mihkel ja Iiris, seega on mul siiralt hea meel, et publik just Iirise valis.»

Küsimuse peale, kui palju tuleb žüriil otsuste langetamisel vaielda, ütleb Lea: «Oleme täiesti erineva muusikalise maitsega. Peale selle on meist kolm muusikud ja üks laulja, mistõttu näeme ja kuuleme esituses hoopis erinevaid nüansse.»

Kui žürii valik on väga üksmeelne, tähendab see Lea Liitmaa arvates ainult seda, et esitajal on väga palju erinevaid häid omadusi. Kui juhtub aga nii, et terve žürii vangutab pead ja ei oska mitte midagi head öelda, tuleb lauljal tõsiselt mõelda, mida tal publikule öelda on ja miks see kuulajateni ei jõua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles