Jõulutunnel kutsub annetama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eda-Ines Etti
Eda-Ines Etti Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Televisioonis on 25. detsembril juba kümnendat aastat eetris heategevusprogramm Jõulutunnel, milles kogutakse annetusi Haapsalu Neuroloogilisele Rehabilitatsioonikeskusele.

ERRi meediasuhete juhi Anneli Tõevere-Kauri teatel juhivad 25. detsembril kell 10 algavat kuueosalist ja ligi viietunnist otsesaadet Margit Kilumets ja Margus Saar.

Jõulutunneli koostööpartner on sel aastal SA Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus. Selles haiglas keskendutakse peamiselt pea- ja seljaajukahjustuste ravile, kus patsiendid saavad abi kaasasündinud tervisekahjustuse parandamiseks, samuti taastusraviks õnnetuse, liiklusavarii või insuldi puhul.

"Eestlaste tervist toetades on Jõulutunnel seni aidanud kasvatada kiire meditsiiniabi võimekust, sel aastal soovime tähelepanu pöörata kaduva elukvaliteedi taastamisele," ütles saate produtsent ja üks saatejuhtidest Margus Saar.

Margit Kilumets kinnitas, et Haapsalu taastusravi keskuses on patsiente väikelastest vanaisade-vanaemadeni - nende hea käekäik puudutab kindlasti paljusid Eesti peresid.
Haapsalu haigla on juhtiv taastusravikeskus, kus Jõulutunnel soovib toetada haigla ideed välja arendada kliinilist kõnni- ja liikumisanalüüsi laborit. Planeeritav labor sisaldab kõnnifunktsiooni hindamiseks ja teraapia läbiviimiseks mõeldud aparatuuri.

Jõulutunnel pühendab jututeemad haigla patsientidele, kutsub külalisi, kes aitaksid mõtestada heategevuse sisu praegusel ajal, hinnata lõppevat aastat ja anda ideid, kuidas üheskoos lootusrikkamana uude aastasse vaadata.

Oma nõusoleku saates esinemiseks on andnud paljud Eesti artistid ja üllatusesinejad: Maarja, Ines, Tui Hirv, Virve Köster, Anne Veski, Tanel Padar & Sun, Metsatöll jpt lauljad ja ansamblid.

Televaatajad saavad toetada liikumis- ja kõnnilabori soetamist, helistades Elioni, Starmani, EMT, Elisa või Tele2-e võrgust tasulistel telefonidel:

900 7701 - annetades 25 krooni
900 7702 - annetades 100 krooni
900 7703 - annetades 500 krooni

Telefoninumbrid on avatud 18. detsembrist kuni 27. detsembri õhtuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles