Chris Martin ülistab Briti naislauljaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Martin
Chris Martin Foto: AFP / Scanpix

Coldplay laulja Chris Martin hindab kõrgelt Briti naissoost popstaare – mehe lemmikuteks on Leona Lewis ja tüdrukutebänd Girls Aloud.

Martin, kes on abielus Hollywoodi näitlejatari Gwyneth Paltrwoga, jumaldab nimetatud lauljaid ning eriti sügavat muljet avaldab talle Lewise võimas hääl, vahendab WENN.

«Leona on fenomenaalne. Ta on maailmatasemel tüdruk. Ma nägin teda Los Angeleses esinemas – ta on sama hea, kui ükskõik milline teine maailmatasemel staar. Ma austan teda väga,» ütles Chris Martin.

Ansambel Girls Aloud, mis on järgmisel aastal algava Coldplay Suurbritannia-turnee soojendusesinejaks, on samuti Martini kiidusõnad ära teeninud.

«Girls Aloudi tüdrukud on mu lemmiktüdrukud kogu maailmas, kui välja jätta mu naine ja tütar. Nad jagavad kindlasti kolmandat kuni kaheksandat kohta. Ma valisin soojendusesinejaks just nemad, sest ma olin kindel, et see meeldiks inimestele. Ma kavatsen ka ühest nende loost oma versiooni teha.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles