«Lihtsa elu» Triin ja Dressi-Toivo naudivad elu paradiisis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Tulev ja Toivo Pilt
Triin Tulev ja Toivo Pilt Foto: Kaarel Tigas / SL Õhtuleht
Piltilus blondiin Triin Pilt (22) ja tema kaasa Toivo (28) naudivad ühel Tai suuremal paradiisirannal mõnusat elu ega kavatsegi veel niipea Eestisse naasta, kirjutab Kroonika.

«Lihtsa elu» Triin ja Dressi-Toivo pühkisid Maarjamaa tolmu jalgelt juba augusti lõpus ning sättisid end sisse Phuketil. Kuulu järgi elavat nad kolmekordses uhkes villas ning sõitvat ringi Ferrariga.

Triinu lahkumise põhjuseks oli soov astuda maha kiirrongilt Karjäär-Raha-Asjad ning veeta aega võimalikult kaugel sopasest ja külmast kliimast. Kaunitar on enda sõnul unustanud ka kallid firmamärgid ning ostab riideid vaid turult.

Põhitegevuseks on kaunitaril snorgeldamine, kalalkäimine, võrratu looduse nautimine, rolleriga kimamine ja pidutsemine. Vahel jääb näitsikul aega ka lugemisesks. Praegu on Triinul pooleli Alex Garlandi raamat «The Beach».

Eesti elu ei kujuta kaunitar enda sõnul enam hästi ettegi, kuigi igatseb vahel pere ja sõprade järele. Ka jõulud veedab perekond Pilt koos sugulaste-tuttavatega Tais.

Loe pikemat intervjuud juba Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles