Markus Robam ei pea MIDi Hurtsi kodumaiseks jäljendajaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam)
Mid(Markus Robam ja Mihkel Robam) Foto: Markus Robam

Täna teatasid Hurtsi kontserdi korraldajad, et bändi esialgne soojendusesineja briti grupp The Heartbreaks asendatakse ansambliga MID, keda on peetud ka õhtu peaesineja Eesti versiooniks.

Bändi liikme Markus Robami sõnul tehti bändile ettepanek Hurtsi soojendajana üles astuda esmaspäeva pärastlõunal. «Meil oligi valida, kas jah või ei. Loomulikult ütlesin kohe jah, et ei olnud seal nagu väga midagi mõelda. Väga tore pakkumine,» rõõmustas noormees ja lisas, et bändi jaoks on tegemist esimese nii suure esinemisega ning ka Saku Suurhallis pole varem kontserti antud.

Võrdlusesse Hurtsiga ei oska bänd kuidagi suhtuda. «See on täitsa naljakas võrdlus, aga me pole kunagi mingit otsest seisukohta sellele võtnud. Ise me kindlasti niimoodi ei mõtle, et jäljendaks neid kuidagi.»

Popduo loominguga on Markus tuttav, kuid bändi kontserdile pole ta varem jõudnud. Küsimusele, et millise loo mehed Hurtsi loomingust ka oma kavva võiks võtta, vastas Markus, et palal nimega «Stay» on väga ilus meloodia ning seda võiks küll mängida. Võimaliku ühisloo tegemine pole aga veel arutluse alla tulnud.

Hurts astub Saku Suurhallis üles selle nädala reedel. MIDi pool tundi kestev kontsert saab alguse kell 20.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles