Ennustusportaal: eestlaste favoriidiks on täna õhtul Sloveenia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sloveenia jalgpallikoondis.
Sloveenia jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Ennustusportaali Triobet koefitsentide alusel on tänaõhtuses jalgpallimatšis Serbia ja Sloveenia vahel suurem šanss võitjana väljuda Serbial. Sellest hoolimata on suurem hulk eestlasi meie koondise edasipääsemise lootuses panustanud Sloveeniale.

Eesti jalgpallikoondis on erakordses olukorras: enda töö hiilgavalt tehtud, on jäänud vaid närviline ootus. Täna õhtul peetakse ise esmalt maavõistlus Ukrainaga ning seejärel hakatakse kaasa elama Sloveenia – Serbia mängule.

Meist endist ei olene enam midagi - lõplik koht sõltub kahest Balkani rahvast. Koefitsiendid: Sloveenia võit 4,65, viik 3,6, Serbia võit 1,7. Triobetis on ka täiesti eraldi küsimus: kumb saab teise koha, Eesti või Serbia? Selgub, et võimalused on üsna fifty-fifty, koefitsiendid: Serbia 1,7 ja Eesti 2,03.

Kuigi portaali spordianalüütikute hinnangul on homme õhtul aset leidvas matšis serblased favoriidi staatuses, on enamik kohalikke ennustajaid siiski Sloveeniale panustanud. Triobeti esindaja, Veiko Krünbergi sõnul võib ettevõtet tulenevalt võimalikust Sloveenia võidust sarnaselt Põhja-Iirimaaga peetud matšile oodata ees üsna suur rahaliste väljamaksete hulk.

«Sport on paberil statistiliselt vaadates hoopis midagi muud kui päriselu. Siin võib alati suuri üllatusi tulla. Rusikareegel spordiennustuses on, et enim panuseid tuleb favoriitidele, kuid erand kinnitab reeglit ja Triobeti jaoks tähendaks tänaõhtuse autsaideri, Sloveenia võit üsna suurt rahalist kaotust tänu eestlaste usule oma meeskonna edusse. Sellest hoolimata elame omadele kaasa ning loodame, et saame seda teha ka novembrikuistes play-off'ides,» ütles Krünberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles