«Elavad surnud» uue hooaja rekordkiire esilinastus Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Elavad surnud» teine hooaeg
«Elavad surnud» teine hooaeg Foto: Fox Life

Esmaspäeval, 17. oktoobril kell 21:00 esilinastub Fox Crime kanalil Kuldgloobusele kandideerinud, eelmise aasta USA ühe edukaima uue telesarja «Elavad surnud» teine hooaeg. Esilinastus Eestis on vaid 14 tundi peale maailmaesilinastusest.

«Oleme lubanud, et parimaid sarju ja nende uusi hooaegasid näeb eestlane esimesena Foxi kanalites ja sarja «Elavad surnud» uue hooaja esilinastus Fox Crime kanalil on selle lubaduse eeskujulik näide. Nii kiirelt pole meie vaatajad televisiooni vahendusel eestikeelsena maailma suurimatest telesarjadest kunagi osa saanud,» kommenteeris Karoli Hindriks, Fox International Channels Baltikumi regioonijuht.

«Elavad surnud» on põnevusdraama, mis põhineb Robert Kirkmani koomiksil ning selle on loonud kahele Oscarile kandideerinud Frank Darabont («Shawshanki lunastus»; «Roheline miil»).

Sari räägib maailmast, mida on laastanud zombide üleküllus. Grupp pääsenuid, eesotsas politseinik Rick Grimes´iga, keda kehastab Andrew Lincoln («Love Actually»), püüavad leida ohutut kohta. Nad ei võitle ainult väliste ohtudega, vaid ka ohtudega, mis asuvad nende endi sees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles