Ungari toll konfiskeeris Brad Pitti filmi relvad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brad Pitt
Brad Pitt Foto: SCANPIX

Kuigi Hollywoodi staari Brad Pitti uus zombie-film «World War Z» on ajagraafikust maas ning eelarve ületatud, tekkis veelgi probleeme.

Hoolimata sellest, et dokumentides seisis, et tegemist ei ole õigete relvade vaid mängukoopiatega, konfiskeeris toll Budapesti lennujaamas siiski 85 relva, kirjutab Daily Mail.

Politsei dokumenteeris need relvad. Katsetused näitasid, et neist sai siiski tulistada.

«Kinnitame, et toll konfiskeeris lennujaamas relvad. Eralennukiga saabunud relvad olid suunatud Budapestis olevale eraisikule. Neid relvi ei tohi transportida sellisel viisil, isegi kui need on mõeldud vaid filmi jaoks,» sõnas Ungari terrorismivastase võitlemise üksuse juht Hajdu Janos.

Filmitegijatele lähedal seisva allika andmetel tegi vea filmkompanii töötajad, mitte Brad Pitt.

Ungari politsei käivitas uuringu, kes need relvad riiki saatis.

Brad Pitt ja ta elukaaslane ning laste ema Angelina Jolie on tuntud oma heategevuse poolest ning nad on relvakaubandusest üsna kaugel.

Uus zombie-film peaks kinodesse jõudma 2012. aastal. Lisaks Pittile on peaosades ka «Teadmata kadunud» staar Matthew Fox ning «Dr. House´is» mänginud David Morse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles