ETV2 näitab TÄNA jalgpalli EMi valikmängu Sloveenia - Serbia

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i.
Sergei Zenjov (paremal) heitlemas kohtumises Sloveeniaga Josip Iličičiga. Teisipäeval tuleb loota, et Sloveenia aitab Eesti koondise play-off'i. Foto: SCANPIX

Teisipäevast jalgpalli EMi valikmängu Sloveenia - Serbia näitab ETV2 otseülekandes algusega kell 21.45. Ülekanne on eetris vahetult pärast Eesti - Ukraina sõprusmängu lõppu.

Eesti jalgpallikoondisel on esimest korda võimalus pääseda Euroopa meistrivõistluste play-off mängudele, kui Serbial ei õnnestu võita EM-valiksarja viimases kohtumises võõrsil Sloveeniat. Vastu tulles paljude televaatajate soovidele omandas Eesti Rahvusringhääling Sloveenia - Serbia valikmängu teleülekande, samuti ka internetiülekande õigused.

Mariboris toimuvat Sloveenia - Serbia valikmängu näeb otseülekandes nii ETV2s kui ka rahvusringhäälingu spordiportaalis sport.err.ee algusega kell 21.45.

«Kuna see mäng on eestlastele äärmiselt oluline ja sellest sõltub, kas Eesti koondis saab valikgrupis teise koha ja pääsu play-off mängudele, siis tegime otsuse osta selle mängu tele- ja internetiõigused. Nüüd jääb loota, et Serbia ei võida mängu,» ütles ERRi sporditoimetuse juhataja Marko Kaljuveer.

«Nagu üks televaataja praegu meile toimetusse helistades ütles: Sloveenia asemel mängiks nagu Eesti, see on nii tähtis mäng meile,» vahendas Kaljuveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles