Raske töö: Getter Jaani tantsuproov lõppes kell pool neli hommikul!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega esimene saade. Getter Jaani ja Ott-Sander Palm.
Tantsud tähtedega esimene saade. Getter Jaani ja Ott-Sander Palm. Foto: Jelena Rudi

«Tantsud tähtedega» saates osalemine on Getter Jaani jaoks väga põnev ettevõtmine.

Samas pole see neiu arvates teps mitte lihtne. «Võid ju Youtube´st vaadata «Dancing with the stars» klipppe ja mõelda, et proovid ka, aga kui ise peadki tantsima hakkama, siis on see ikka päris raske,» rääkis Getter Elu24´le.

Lauljataril on lisaks tantsusaatele käsil veel väga mitmeid projekte, esinemisi ning ära on vaja teha ka kõik koolitükid. Paljud tantsuproovid jäävad seega päris hilistele tundidele. «Ükskord õnnestus meil trenn lõpetada pool neli hommikul,» muigas neiu.

Vaatamata tihedale graafikule ei kao naeratus Getteri huulilt. Teda kiidab ka tantsupartner Ott-Sander Palm: «Getter teeb kõike läbi nalja ja naeru. Ta on uskumatult andekas ja kiire õppija. Seda ma ütlen, et see isegi algul ehmatas mind, et ta nii kiiresti õpib.» Hilistele tantsuproovidele Palm viltu ei vaata. «Ekstreemsused on alati teretulnud ja see teebki asja veidi naljakamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles