«Ärapanija» võttis luubi alla seksiuuringu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» lahkasid Mart Juur ja Peeter Oja eestlaste seksuaalelu.

Sel nädalal avalikustati ülioluline ja väga põnev uuring, mis käsitleb eestlaste suguelu. Selle tellis TV3 ja selle alusel tormas eetrisse seksuaalse sisuga rakett, mille piloodiks on Kadri Kõusaar.

Ärapanijad tutvustasid kõige põnevamaid aspekte sellest uuringust.

Huvitav fakt on see, et oleme harjunud pidama Ida-Virumaad Eesti üheks probleemseks piirkonnaks, aga näete - orgasmid tulevad kõige kergemini just seal. Ülejäänud Eesti pingutab ja pingutab, aga Ida-Virumaal ei ole probleemi, tuleb.

Sealsamas Ida-Virumaal möönis eneserahuldamisega tegelemist väikseim osa vastanuist, ainult 29 protsenti.

«Ma arvan, et Ida-Virumaal on palju sõjaväepensionäre, kes ülekuulamisel ei ütle midagi. Kuulaku fašistid nii palju kui tahes, tema saladust ei reeda,» seletas Juur.

Kõige rohkem eneserahuldamist, 56 protsenti vastanutest, oli Tartumaal. Näiteks kuskil Rõngus või Luunjas võite astuda külatänavale ja küsida vastutulija käest - vabandust, kas te masturbeerite? Iga teine ütleb jah.

Tartu on ka väga osavalt selle käsikiimluse ära kasutanud. Kui sõidate Jõgeva poolt Tartusse sisse, siis näete, et Luunja poolt paistab öösel suur kuma. See on puhas energia. Tegelikult on inimesed, kes ei maga öösel, koondatud ühte punkti ja tegelevad käsitootlikkusega. Puhas säästuvärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles