SWEET SPOT FOTOBOKS: Tegid lahedaid pilte? Vaata, kas leiad end või sõpru rajust galeriist!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel nädalavahetusel Kultuurikatla pargis toimuv Sweet Spot festival pakub lisaks suurepärasele muusikale ka vahvat meelelahutust. Festivali alale on püstitatud vinge fotoboks, kus kõigil soovijatel avaneb võimalus endast ja sõpradest koos vahvaid pilte jäädvustada. Vaata kõige vingemaid fotomälestusi meie galeriist!

Sweet Spot festival leiab esmakordselt aset sel suvel, 27.-28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis ning selle vahetus ümbruses.

«Sweet spot» tähendab muusikaterminoloogias kohta, kus heli on kõige parem - kohta, mis on just ideaalne muusika kuulamiseks. 27. ja 28. juulil on selleks kohaks Kultuurikatla park ja selle ümbruskond. Festivali lavadel astuvad üles maailma tippklassi artistid ning armastatud Eesti esinejad, kõhtu täidavad parimad kohalikud restoranid ning visuaalse naudingu saamiseks on kaasatud põnevad kunstnikud ja andekad artistid. Kahtlemata annab oma panuse ka festivaliala paiknemine merekaldal ning samas lisab mugavust aspekt, et sündmus toimub Tallinna kesklinna vahetus läheduses.

Sweet Spot ei ole vaid muusikafestival (kuigi muusikal on nende kahe päeva jooksul ülioluline roll) – pigem on tegemist elustiilifestivaliga inimesele, kes hindab kunsti, kultuuri, tänapäevast euroopalikku elustiili.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles