Suri jalgpallur Gareth Barry vanem vend

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Barry.
Gareth Barry. Foto: CRAIG BROUGH/Action Images via Reuters

Täna sai teatavaks uudis, et endise Inglismaa koondise poolkaitsja Gareth Barry vanem vend Marc suri eelmisel nädalal toimunud autoõnnetuses. Barry klubi West Bromwich Albion on pakkunud mängijale klubi juurest lahkuda.

39-aastane Marc leidis enda lõpu Hastingsi lähedal westfieldi külas, kui kaks autot omavahel kokku põrkasid. Kahe lapse isa Marc Barry oli Mercedes Vito roolis, mis põrkus kokku musta Nissan Qashqaiga, vahendas Mirror.

37-aastane Gareth Barry praegune koduklubi West Bromwich Albion pakkus mängijale võimalust klubi juurest lahkuda, et leinata. Kohalik meedia aga teatab, et mängija lisa vaba aega ei soovinud ja on praeguseks treeningutele naasnud. Barry tegi kaasa ka kinniste uste taga peetud kohtumises Brentfordi vastu, mis toimus teisipäeval.

Gareth Barry.
Gareth Barry. Foto: John Walton/EMPICS Sport

West Bromi treener Darren Moore sõnas, et terve klubi toetab Garethit sellel raskel ajal.

«See on kohutav uudis Garethi ja tema perekonna jaoks ning terve klubi tunneb kaotuse puhul kaasa. Gareth teab, et ta saab toetuda meie täielikule toetusele ning arusaamale aitamaks tal sellel raskel ajal hakkama saada,» rääkis Moore.

Barry isa Stan ütles Hastingsi Observerile: «Me oleme täiesti löödud, et Marc võeti meilt enda elu parimal ajal. Temast jäi maha ema, isa, tüdruksõber, kolm venda, kaks õde ja kaks poega, kes kõik teda armastasid ning see on midagi, mida me perekonnaga mitte kunagi ei unusta. Ma sooviksin tänada kõiki heade soovide eest pärast Marci surma.»

Politsei on alustanud avarii tagamaade uurimist, et välja selgitada, mis tegelikult juhtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles