Ettevalmistused Sweet Spoti festivaliks on täies hoos

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Linnafestival Sweet Spot on pannud üles võimsa lava Tallinna Kultuurikatla parki. Ka Põhja-Tallinna linnaosa vanem Raimond Kaljulaid tuli ise jalgrattaga kohale, et oma silmaga seda võimsat ehitamist näha.

Sweet Spot Festival toimub esmakordselt 27. ja 28. juulil Tallinnas, Kultuurikatla pargis. Lavale astuvad Ewert and The Two Dragons, Roisin Murphy, Mew, Trad.Attack!, Little Dragon, Gilles Peterson, 5’Nizza, Kodaline, NOËP ja paljud teised.

Lisaks muusikaprogrammile pakub Sweet Spot Festival ka sisukat kunsti- ja inspiratsiooniprogrammi. Kavas on töötoad, ettekanded, näitused ja palju muud.

Eelkõige soovitab korraldusmeeskond homme festivalile saabuda jalgsi, rattaga. Kohapeal on valvega jalgrattaparkla. Loomulikult võib saabuda ka trammiga. Trammid liiguvad regulaarse graafiku järgi ning kuna festivali põhiprogramm lõppeb kell 23.00, saab ka pärast festivali ühistranspordi teenust kasutada. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles