Šokeerivad fotod: piilu sisse tehasesse, mis valmistab ülimalt realistlikke seksinukke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiinas asuv tehas, mis valmistab seksinukke, tahab oma uusima leiutisega USA turu üle võtta. Nimelt on nad hakkama saanud nukuga, mis on eriti realistlik ning suudab isegi «orgasme» saada.

Ettevõte WMDOLL, kes valmistab Lucy nimelisi seksnukke, loodab oma ettevõtet laiendada ka USA-sse, sest nende nukkudele on lisatud märkimisväärsed funktsioonid: nad suudavad pidada intiimseid vestlusi, nende välimus on kohendatav ning nad saavad isegi «orgasme».

Iga seksinuku kallal toimetab viis töötajat, et tulemus oleks suurepärane ning üks kõige realistlikumaid, mis hetkel turul on.

WMDOLL tootejuhi Liu Ding rõhub nukkude hüperrealistlikule olekule: «Me teeme lihtsalt täiskasvanutele mõeldud tooteid.»

«Aga me lisame juurde ka arenenud tehnoloogiaid - näiteks teeme jäsemete liikumise loomulikumaks.»

Ettevõte, kus on enam kui 200 täiskohaga töötajat, kes toodavad umbes 2000 nukku kuus, loodab, et USA kliendid võtavad nukud hästi omaks.

Ettevõtte sõnul on USA-s kõige populaarsemad tumedama nahatooniga nukud. Nende hinnad varieeruvad 1470 dollarist kuni 7350 dollarini.

Seksinukkude populaarsuse tõus, seda eriti Aasias, tekitab paljudes aga hirmu, et inimkond on välja suremas. Nende kasvav populaarsus Jaapanis ähvardab muuta jaapanlased «ohustatud liigiks» ning probleemi kirjeldatakse lausa kui «rahvusliku katastroofi».

Vaata galeriist, milline on üks seksinukkusid valmistav tehas!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles